A Mi Történetünk

Szeretettel készült ételek

Sajó László, az étterem tulajdonosa, 40 évvel ezelőtt kezdte meg szakmáját. 
A hidegtálak, halételek után a közétkezés, üzemi konyha,  lakodalmak és rendezvények terén lett legjobb tapasztalata.
Véleménye szerint a családi, baráti, öröm-együttlétek a múltunk része és fontos, hogy a jövőben is az legyen.
A finom ételek, a zene, a tánc a közvetlen vendéglátás soha nem megy ki a divatból azok számára, akik a maradandó értéket kedvelik.
Főzni szívvel, vendéget látni szívesen. Közreműködni örömmel lehet akkor, amikor mások kikapcsolódása a célunk.

— Filozófia az Étterem mögött —

Főzünk Önnek és ízlelőbimbóinak

FRISS ÖSSZETEVŐK

Fontos az éttermünk számára, hogy hazai, minőségi alapanyagokból készítsük az ételeinket.

A TULAJDONOS

Fontos az éttermünk számára a hitelesség - 40 éve főzni szívvel, vendéget látni szívesen.

KÖRNYEZETTUDATOS

Fontos az éttermünk számára, hogy környezetünket tisztelve tegyünk eleget szórakozásainknak.